iDeal 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online bestellingen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Acceptgiro (achteraf betalen)
AfterPay voert voor Luxeoverhemden.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay website.

PayPal / Credit Card 
PayPal is een veilige en eenvoudige manier om aankopen te betalen via onze webwinkel zonder dat u uw bankgegevens hoeft door te geven. Zo kunt u met een gerust hart online shoppen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.

U kunt ook met uw creditcard betalen. Als u voor deze betaalmethode kiest komt u binnen de beveiligde betaalomgeving van PayPal.

Mister Cach
Mister Cach is een online betaalsysteem voor de Belgische markt. Het systeem is vergelijkbaar met iDeal in Nederland. 

DIRECTebanking
DIRECTebanking is een online betaalsysteem gericht op een vijftal landen, namelijk Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland. Via dit systeem kunt u een online bankoverboeking doen, waarvan het resultaat direct beschikbaar is.