iDeal 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online bestellingen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Acceptgiro (achteraf betalen)
AfterPay voert voor luxeoverhemden.nl het achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij luxeoverhemden.nl achteraf betalen (tegen meerprijs van €1.49) tot een bedrag van € 175 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 350. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling achteraf
geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

PayPal / Credit Card 
PayPal is een veilige en eenvoudige manier om aankopen te betalen via onze webwinkel zonder dat u uw bankgegevens hoeft door te geven. Zo kunt u met een gerust hart online shoppen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.

U kunt ook met uw creditcard betalen. Als u voor deze betaalmethode kiest komt u binnen de beveiligde betaalomgeving van PayPal.

Mister Cach
Mister Cach is een online betaalsysteem voor de Belgische markt. Het systeem is vergelijkbaar met iDeal in Nederland. 

DIRECTebanking
DIRECTebanking is een online betaalsysteem gericht op een vijftal landen, namelijk Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland. Via dit systeem kunt u een online bankoverboeking doen, waarvan het resultaat direct beschikbaar is.