Bestellen 
Alle prijzen die op de website staan, zijn incl. BTW. Nog nooit was het zo makkelijk om online een bestelling te plaatsen. Wij blijven continu zoeken naar de makkelijkste en meest veilige manier van bestellen. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe u een bestelling kunt plaatsen.

Stap 1: U kunt hierboven in het menu een keuze maken tussen de verschillende categorieën. 

Stap 2: Selecteer eventueel uw maat. Controleer wel of u de juiste maat hebt gekozen. Dit kunt u doen door te klikken op de liniaal naast "Maattabel" of klik hier.

Stap 3: Nadat u uw maat hebt geselecteerd klikt u op "Klik hier en bestel". U wordt dan direct doorgelinkt naar de winkelwagen en daar heeft u de keuze om verder te gaan met winkelen of uw bestelling af te ronden. Hiervoor klikt u op "Bestelling afronden". Bent u in het bezit van een kortingscode, vul deze dan links onder in het veld: Kortingscode en klik op "Toepassen".

Stap 4: U bevindt zich dan op de One-Step-Checkout pagina. Hier vragen wij u enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Als u al een account hebt bij Luxe Overhemden dan kunt u linksboven klikken op "Hebt u al een account? Klik dan hier om in te loggen" en log in met uw e-mailadres en uw gekozen wachtwoord. Door in te loggen op uw account hoeft u niet uw gegevens opnieuw in te vullen. Maar als u geen account heeft is dat ook geen probleem. Vul de ontbrekende gegevens in en kies uw betaalwijze, vervolgens kunt u klikken op "Bestelling plaatsen". Kiest u bijvoorbeeld voor iDeal, dan wordt u doorgelinkt naar uw vertrouwde bankpagina.

Bestelling volgen
Alle bestellingen die voor 16:00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag (tenzij anders vermeld bij het product) aangeboden aan GLS, DPD of Post NL. U krijgt dan van ons (na 18:00 uur) via de mail een track en trace code toegestuurd. Hiermee kunt u uw bestelling volgen. Het kan zijn dat u een melding krijgt dat de code onbekend is. Dit heeft te maken met de tijdstip dat de bestelling door de scan apparatuur gaat van GLS, DPD of Post NL. Mocht dit voorkomen, maakt u zich vooral geen zorgen en probeer het op een later tijdstip nog een keer.

Voor alle artikelen van Luxe Overhemden geldt de wettelijke garantie. 
Dit betekent dat het artikel in goede staat moet verkeren en dat het bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. 
Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dat niet het geval is, kunt u het artikel retourneren, laten repareren of, indien mogelijk, laten vervangen.