Webshop keurmerken 
Wij willen graag het vertrouwen geven dat u met een gerust hart bij ons een bestelling kunt plaatsen. Natuurlijk staat veiligheid voorop. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en wat u zeker moet weten is dat uw gegevens bij ons gewaarborgd worden. Hieronder staan onze webshop keurmerken.

Thuiswinkel waarborg (Klik hier voor onze Thuiswinkel waarborg certificaat)
Thuiswinkel Waarborg is het keurmerk van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor ondernemers die producten en diensten via internet, catalogus en/of de post verkopen aan consumenten. Met het Thuiswinkel Waarborg laten ondernemers die verkopen op afstand zien dat zij consumenten een betrouwbare manier van online winkelen bieden. Het Thuiswinkel Waarborg is het consumentenkeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet, catalogus of post. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Alle leden van Thuiswinkel.org worden jaarlijks gecertificeerd. De certificering biedt de consument o.a. 6 zekerheden:

1. Weten met wie u zaken doet en hoe u het bedrijf gemakkelijk kunt benaderen
2. Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond
3. Veiligheid en privacy
4. Veilig betalen
5. Bedenktijd: 14 dagen
6. Onafhankelijke klachtenbemiddeling

Digikeur (Klik hier voor onze Digikeur certificaat)
Een goede bereikbaarheid en aftersales service zijn vereisten om in aanmerking te komen voor het Digikeur Webshop Keurmerk. Bevalt uw bestelling niet? Indien u deze binnen de zichttermijn en overeenkomstig de verzendinstructies van de webshop terugstuurt, komen ten hoogste de kosten van het terugzenden voor uw rekening. Luxe Overhemden is verplicht om het fysieke adres, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de algemene voorwaarden duidelijk op de website te vermelden. Zo weet u altijd met wie u zaken doet. Geschillen tussen Luxe Overhemden en de consument kunnen worden voorgelegd aan de klachtencommissie van Stichting Digikeur. De webshop is verplicht hieraan zijn medewerking te verlenen.