Over ons
Luxe Overhemden is een jong en enthousiast bedrijf dat door een jonge ondernemers wordt gerund.

Luxe Overhemden is sinds 2010 actief met de verkoop van hoogwaardige kwaliteit heren kleding en schoenen. De afgelopen jaren is de vraag naar kwaliteit toegenomen. Niet alleen de kwaliteit is van hoog belang, maar ook bijvoorbeeld de maat van de overhemden. Hiervoor hebben wij een oplossing gevonden. Wij kunnen uw gekozen overhemd verstellen naar uw eigen maat. Door deze combinatie aan onze klanten te bieden, staan wij sterk in de markt.

Luxe Overhemden richt zich aan de modebewuste man met gevoel voor stijl en elegantie. Ons assortiment wordt door ons zorgvuldig samengesteld waarin de laatste trends in verwerkt zijn. Eén van de belangrijkste doelen van Luxe Overhemden is dat de klant tevreden is met zijn aankoop. Wij zijn er van overtuigd dat u tevreden zult zijn zodra u met onze artikelen in aanraking komt.

Januari 2013 hebben we een fysiek winkel geopend in het centrum van Hengelo aan de Molenstraat 4. Hier hebben we ook een herstel service punt in toegevoegd waarbij we direct een kleding stuk kunnen herstellen of repareren. Uiteraard staat een kop koffie altijd voor u klaar. Dus bent u in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan bent u van harte welkom.  


U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week makkelijk en veilig via onze webshop bestellen waarna de bestelling gratis en snel bij uw thuis wordt bezorgd. Wij vinden het erg belangrijk dat uw gegevens veilig zijn, daarom hebben wij een SSL certificaat. Dat betekent dat u veilig kunt betalen met o.a. iDeal, Paypal of achteraf betalen (acceptgiro). Niet tevreden? Of liever een andere maat? Geen probleem, binnen 14 dagen krijgt u bij ons gewoon uw geld terug of u kunt het ruilen.

Wij stellen het zeer op prijs als u vragen, opmerkingen of suggesties met ons deelt. Ziet u een item in onze webshop dat uitverkocht is of niet in de gewenste kleur beschikbaar is, aarzel dan niet om het ons te laten weten. Misschien is het desgewenste artikel nog na te bestellen.

Kortom, verwen uzelf en neem een kijkje in onze virtuele winkel.

Wij wensen u veel shopplezier!