Ruilen en Retourneren
Klanten van Luxe Overhemden kunnen na ontvangst binnen 14 dagen ruilen of retourneren en na herroeping 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.U kunt hieronder het retourformulier downloaden. Deze kunt u printen en bijsluiten bij uw retourzending. Als u geen beschikking heeft over een printer, dan verzoeken wij u vriendelijk om het retourformulier te openen en over te nemen op een papier.

Ruil en retour stappen

* Download hier het retourformulier
* Indien u een andere maat of model wenst, kunt u het beste eerst even in onze online shop kijken wat beschikbaar is. Hierna kunt u telefonisch contact met ons opnemen zodat wij uw gekozen artikel(en) kunnen reserveren.
* Alle originele verpakkingen en onderdelen moeten aanwezig zijn.
* U dient zelf de retourkosten te betalen, wij verzenden wel opnieuw gratis.
* Wij accepteren alle retourzendingen, maar indien geconstateerd wordt dat het product beschadigd, gebruikt of gewassen is wordt de eventuele schade ingehouden op de terug te betalen bedrag (passen mag natuurlijk wel).
* De zending goed verpakken en de artikelen netjes vouwen, niet proppen.
* Terugbetalingen worden zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat u de overeenkomst heeft herroepen.
* U kunt ook kan herroepen door het retourformulier op te sturen (per mail) en dat u daarna nog 14 dagen tijd heeft om de producten terug te sturen, wij wachten wel met terugbetalen of met opnieuw opsturen van producten tot we de product(en) terug hebben ontvangen.
* Als er een verschil is in de prijs, dan zullen wij daarvoor de nodige stappen ondernemen en verrekenen.
* Als uw overhemd opmaat is versteld, is het helaas niet meer mogelijk om het overhemd te ruilen of te retourneren.
* Vraag bij de transportbedrijf altijd om de bon. Bewaar deze bon totdat u het nieuwe artikel hebt ontvangen of totdat uw bedrag op uw rekening staat. Op de bon staat een Track en Trace nummer, hiermee kunt u de zending volgen bij de desbetreffende transportbedrijf (Voorbeeld: PostNL zendingen kunt u volgen op www.tracktrace.nl). U bent zelf verantwoordelijk voor de terug zending

Retouradres: 
Luxe Overhemden
Molenstraat 4
7551 DC Hengelo

Mocht u niet aan de voorwaarden kunnen voldoen of heeft u vragen hierover, dan kunt u ons mailen naar: klantenservice@luxeoverhemden.nl of bellen naar: 074-3577930.