Veiligheid 
Luxeoverhemden.nl is een webwinkel die niet alleen overhemden verkoopt, maar  ook heel goed weet hoe men zorgvuldig moet omgaan met de gegevens van haar klanten. Daarom doen we er alles aan om de betrouwbaarheid en veiligheid van de door ons verzamelde gegevens te waarborgen. Om u deze zekerheid te garanderen, zijn wij aangesloten bij diverse keurmerkinstanties, zoals: Thuiswinkel Waarborg, DigiKeur en Euro Safe Shop. Hiermee staan wij sterk onder toezicht van juridische, financiële en automatisering experts om de veiligheid en betrouwbaarheid voortdurend te kunnen waarborgen.

SSL (Secure Socket Layer)
Luxeoverhemden.nl gebruikt een GoDaddy.com  SSL certificaat om 100% beveiliging te garanderen. GoDaddy.com SSL certificaten ondersteunen zowel industrie standaard 128-bit (wordt gebruikt bij banken) en 256-bit SSL codering om online betalingen te beveiligen.
 De SSL coderingsprocedure is de nieuwe standaard voor het World Wide Web.
Dankzij SSL wordt de data-uitwisseling tussen de browser van de klant en de server gecodeerd uitgevoerd, om daarmee "afluisteren" te voorkomen en misbruik van gegevens tegen te gaan. Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en Luxeoverhemden.nl beveiligd. Met behulp van SSL  256 Bit technologie worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. Een veilige SSL verbinding is te herkennen aan een "slotje" in uw browser. De locatie van dit slotje wisselt per browser. Al uw gegevens (zoals betalingsgegevens, naam en adres) worden alleen door Luxeoverhemden.nl gezien. Deze informatie kan niet door onbevoegden worden gelezen. U hoeft hier verder niks voor te ondernemen.


Om onze SSL certificaat te controleren kunt u hieronder op het "GoDaddy Veriefied Secured" logo klikken.