Kleding herstel service

Wat niet past, kan passend worden gemaakt.
Met deze gedachte hebben we onze verstel service in huis geroepen. Niet iedereen heeft hetzelfde postuur. Het is natuurlijk wel zo prettig als dat prachtige overhemd dat u wilt bestellen ook precies past. Soms zijn de mouwen te lang of is de borstmaat te groot. Tegen een geringe meerprijs, vermaakt een ervaren kleermaker uw overhemd. Wij adviseren altijd om een goed passend overhemd na te meten en deze maten te vergelijken met onze maattabelop deze manier weet u welke maat u moet kiezen bij ieder merk. 

Let op: wij kunnen de maten van onze overhemden niet vergroten, wij kunnen deze wel verkleinen.

Kleding herstel service 

Wij kunnen ook andere kleding stukken verstellen of repareren, als u bijvoorbeeld een broek korter wilt hebben of een rits van de jas is kapot, u bent bij ons van harte welkom. Niet alleen heren kleding, maar ook dames kleding is geen probleem. Loop even langs in de winkel om te informeren naar de mogelijkheden. Wat handig is om vooraf te weten is namelijk, dat wij altijd voor perfecte afwerking en een nette afhandeling zorgen. En dit alles voor scherpe tarieven. 

Het is ook mogelijk om kledingstukken per post te verzenden en deze te laten verstellen. Als u van deze dienst gebruik wilt maken, verzoeken wij u om vooraf even contact op te nemen. U kunt het mailen naar info@luxeoverhemden.nl of telefonisch contact opnemen: 074-3577930

Voor kledingreparaties die snel klaar moeten zijn, hebben we spoedservice. De snelheid waarmee uw kleding gerepareerd kan worden hangt natuurlijk af van de soort reparatie. Maar wij zullen altijd ons uiterste best doen. 

Stomerij
Naast het kleding herstellen kunt u ook bij ons terecht voor stomerij service. U kunt uw kleding bij ons in de winkel brengen. Handig om te weten is dat uw kleding stuk binnen paar dagen schoon en fris is. Wilt u vooraf een prijs weten, mail dan gerust naar info@luxeoverhemden.nl of bel 074-3577930 


Overhemd verstel voorwaarden
Nadat een overhemd opmaat is versteld, is het helaas niet meer mogelijk om de overhemd te ruilen of te retourneren. Aangezien wij uw postuurmaten niet kunnen meten en niet kunnen controleren, zijn de maten die u aan ons doorgeeft op uw verantwoordelijkheid. Nadat u uw verstelde overhemd heeft ontvangen en u vindt dat het nog smaller mag of korter dan kunt u de overhemd terugsturen naar ons om het nog een keer aan te passen. De verzendkosten die voor de 2e keer door u en ons worden gemaakt komen voor uw rekening. Daarom vragen wij u om de maten goed te controleren. Op de verstelservice kosten gelden geen kortingen of aanbiedingen, tenzei erbij vermeld. Mocht u vragen hebben, mail ons dan naar: info@luxeoverhemden.nl of bel: 074-3577930.