Verzendingen
Uw bestelling wordt gratis thuis of op het door u opgegeven adres bezorgd door DPD, PostNL of GLS, ongeacht het bedrag. Dus bestelt u van maandag tot vrijdag voor 16:00 uur, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag bezorgd, tenzij anders vermeld bij het product.

Het komt helaas soms voor dat een bepaald product toch uitverkocht blijkt te zijn, nadat u die besteld heeft. Wanneer we dit constateren, zullen we u direct op de hoogte brengen.

Het kan zijn dat u niet thuis bent als een pakket wordt bezorgd. De pakketbezorger kan het pakket bij de buren afleveren of komt de volgende dag nogmaals bij u langs om het pakket aan te bieden. Eventueel kunt u ook online een nieuwe afleverdatum of adres opgeven. Meer informatie hierover vind u op het "niet thuis bericht" die de pakketbezorger achterlaat in uw brievenbus als u niet thuis bent.

Niet thuis bericht / track en trace
Als u niet thuis bent om uw pakket in ontvangst te nemen, dan krijgt u een "niet thuis bericht" briefje. Tevens ontvangt u ook een track en trace code per mail om uw bestelling online te kunnen volgen. Als u na maximaal twee werkdagen geen "niet thuis bericht" heeft ontvangen, maar wel een e-mail met een track en trace code, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Als u geen actie onderneemt op de "niet thuis bericht" dan komt uw pakket na ongeveer 1 week weer terug naar ons. Wij kunnen uw bestelling dan niet nog een keer gratis verzenden. Hier komen verzendkosten bij van 2,95 euro (voor België 4,95 euro). Als we hierna nog een keer (dus voor 3e keer) uw pakket moeten verzenden, dan kost het 4,95 euro (voor België 5,95 euro)
.  

Tekenen voor ontvangst
Omdat u gekozen heeft voor een hoogwaardig product, is het aan ons om er voor te zorgen dat er zorgvuldig met uw bestelling omgegaan wordt. Daarom wordt uw bestelling aangetekend verzonden en vragen wij u om te tekenen voor ontvangst.